när man inte har något och göra..

Mår bättre idag (jippiee) och har ingen feber. Bara ont i halsen nudå!
Har börjat kolla på Pretty lilttle liars som har underhållt mig idag och ja det är typ allt jag gjort hehe..
igår fick mamma ut och gå med cristo typ 15-20 bara så han fick röra på sig lite. Hoppas på att få rida lite idag men får se om jag orkar..
så jäkla söt känner jag

sjuk

Vaknade upp idag med en äckligt tjock hals,illamående och migrän. Så jag stannar hemma idag. HAr tagit en ipren nu så jag kan tänka utan att mitt huvud dör.. Vet inte om Cristo får vila idag eller om jag kan rid ut en sväng när mamma kommer hem, ingen vet..
Nu blire nog lite matte eller choklad hehe

Monday

Helt okej första skoldag tycker jga faktiskt! Inte så dryga lektioner och många håltimmar. Åkte ut till stallet vid halv fem och mockade och fixade. Red ut barbacka vid halv 6 och kom in igen kvart över 6. Blev inte så länge idag då jag kom iväg lite sent och var helt kolsvart när jag var halvvägs. Tur att man har en sån modig häst då... hehe.. Nej nu ska jag göra en risifrutti och plugga lite idrott (duuktiga cheyen!!)
 
 
 

så sant




Dressyrträning

yaay nu imorse så hade jga dressyrträning för Anne och det gick så jävla bra! Anne tyckte han rörde sig bättre och såg bra ut! Fast han har gått ner lite mycket i hullet nu bara för han rids varje dag och då tyckte hon att jag ska köpa muskel kraft till honom. Någon som vet något om detta?
Här kommer film 

lite småflummigt

har glömt och skriva lite här men ni har inte missat mycket. Igår red jag ett lite tuffare dressyrpass med Anna i ridhuset , som förövrigt gick väldigt bra! Han var lätt i munnen och trampade på hyffsat ;). Jag och Anna körde en "tävling" ,den som fick snyggaste galoppfattningen från halt och tror inte jag vann iallafall eheh. Invigde gröna outfiten då också och den var lika awesome som jag trodde!
Idag skrittade jag ut med Anna i typ 45 min runt i nåsten bara för att han ska dressyrträna imorgon. Det blir vid 11 tiden så det är upp tidigt imoron som gäller yaay!
Allmänt så måste jag bara säga att lovet har varit ganska bra. Visst jag har segat med Anna typ alla kvällar (förutom igår då vi äntligen kom ut lite ). Vi somnade vid 4-5 på natten och vakna typ 9 hehe så har inte blivit mycket sömn. Efter ridturen idag så tog jag in hästarna, åkte hem och åt och somnade och sov i 3 timmar... Vakna nu för 2 timmar sen och har kollat på vampire diaries , och nu säger jag godnatt igen
    tyckte endå vi var lite söta med vår grön och rosa outfit i ridhuset
 
från hoppträning

Feb. 21, 2013

nej det blev ingen dressyrträning för mig ikväll heller... Anne var sjuk så vi skjuter upp det till på söndag istället. Annars så red jag ut idag med Anges som red sin unghäst. Det gick så bra så och Cristo skötte sig ganska lugn. Vi red hällerundan ett varv tillsammans sen körde jag ett till varv i nästan bara trav och galopp. tror det blev ca 1mil och det gick på en timme.
Åhh Asså ibland orkar jag inte att han alltid ska få sår och pajjat täcket... idag kom han in med ett stort bitsår på halsen, litet sår på kotan, täckes "knäppgrejen" var av och hacket i täcket som jag hade tejpat hade gått upp...

här får ni en fräsch bild också

dagens outfit

.. ja till hästen då blir den här. kom på att jag kunde ha min gröna varmtröja från victoria secret till! Inte helt samma grön men märks nog inte när allt sitter på ;)

Hoppelihopp

Hoppningen igår gick faktiskt bättre än jag trodde! Den började vid 9 på kvällen så jag trodde först att han skulle vara tjurig men det var han icke! Sen när jag och mamma kom in hade de andra ställt upp en vattenmatta och en grind som var lite småläskig. Visst kollade han på dom men inte ett enda stop på hela passet! Inte snyggaste sprången ibland hehe men vi kom över alla hinder och det blev inte mycket kickar i luften alls! Mamma försökte filma lite, tror inte de blev så bra men ska klippa ihop något imorgon kanske.

Annars så åkte jag och Anna till Hööks idag och fick med mig denna hem 

hihi jag ska nog ha det imorgon när jag har dressyrträning med Anne ;)

Har även åkt till Fyrishov idag med Anna och Hanna hahaha. Vadå för gamla ? Nej men det var fan skitkul

Idag red på banvallen i typ 45 min med lite trav men mest skritt. tog in alla hästar.var tvungen att sprätta upp en bal.


välkommen hem

Var tvungen att vara hundvakt idag då mamma o pappa jobbar. Tog en långpromenad till stallet och mockade och fixade allt, sen gick jag hem igen och allt det tog typ 2 timmar hehe. Dagens motion för mig då...
Ikväll ska jag faktiskt vara med på Annas hoppträning som blir den första iår! TAAGGA DÅ! Och så pratade jag med Anne och det blir dressyr med henne på torsdag hihi.
Igår hade jag ännu en segodag. Hyrde stighelmer filmen och åt en fet choklad-donut! spännande viisst? nej något måste man väl göra under lovet..
skulle ej banga på detta nu

dagen

Åkte till stallet vid 10 tiden idag och var ute och gick med Cristo i 30 min. han fick ta det lite lugnt idag eftersom han fick pulsa så mycket i snön de 2 senaste dagarna. Anne kanske kommer imorgon och har dressyrträning med oss också :) får se när hon svarar..
Åkte med Anna till Gränby idag också och köpte en skjorta, ätit på burger king och får väl mögla bort denna kväll också..

piicture

här kommer lite mer bilder från igår!
 
 

Sportlov

Red till ängen idag med mamma som fotade. Han var lite springig i början och tyckte det var jäättekul att galoppera. Sen när det gick bra så blev det inga bilder såklart.. Tvingade upp mamma på Cristo som fick skritta hem, men fick bara höra massa om att hon snart trillar av haha. Borstade,mockade och släppte ut honom sen i hagen! Idag vet jag inte riktigt vad som händer men något måste man ju göra nu när man har sportlov ;)
och de gröna byxorna är så jäkla sköna och snygga så de har blivit favvisarna nu..

barbacka långtur

igår skrittade jag i 45 min på hällerundan barbacka. och idag körde jag och Min enda älskade vän Anna en långtur barbacka på 1timme oh 45 min. Cristo fick pulsa ordentligt men var inte ens svettig när vi kom hem. Fattar inte att han orkar så mycket fast han bara varit igångsatt i en månad.
Snart kommer även Anna hit och så ska pappa beställa kinamat. lite småmysigt såhär på lördagskvällen ;)



mat och hest

Red till ridhuset idag för att kolla om det var ledigt annars så tänkte jag rida ut men det var helt tomt så jag tog fram lite sockerbitar!Ellen kom in sen men det gick bra endå! La upp 2st på en volt som jag rullade över ganska mycket. Trodde han skulle kuta och hoppa som en galning eftersom han inte har sett ett hinder på typ 2 månader, men det gick bra! Lite svårt att hålla galoppen på volten men han tyckte det var kul och hoppa iallafall. stretcha lite efteråt och försökte tejpa täcket haha. 
Åkte förbi västertorg och gjorde såndär plocksallad som var riktigt god. Fast har ätit pringels och ska så göra en till milkshake sen så spelar ingen roll att jag leker nyttig..
typ sähär såg det ut hehe lite fint i paint.
och lite kassa mobilbilder från idag

nu blev ni avundsjuka va!?

har bara första och sista lektionen idag för alla lärare är sjuka... Så om 2 timmar sticker jag tillbaka till skolan för att redovisa svenska yay vad kul. Helt värd dag. Men unnade mig en hallonmilkshake nu när jag kom hem ;) och ja den var lika god som den ser ut.
receptet hittar ni här fast jag skippa bananen och kakaon med hallon! 
     
 
 

hovis

idag kom hovis till stallet och nya skoisar skoddes på. Cristo brukar vara ganska känslig med bakbenen men det faktiskt väldigt bra idag! red ut barbacka sen i 1 1/2 timme med Anna. mest skritt blev det men lite trav och galopp med ;) han kändes inte öm alls så körde på som vanligt.
började 10 idag och slutade 11.20. helt ok liksom. så åkte hem och bara segade innan jag åkte till stallet. åt en semla och den var awesome.




Dagens ridpass

 
Red till ridhuset idag och var helt själv där. Red i 35 min fast ganska intensivt dårå. Fick jobba med honom ganska hårt idag för att få loss bogarna men tillslut gick det bra och han gjorde skitbra halter! Avsaktningarna från galoppen är fortfarande svåra men dom ska vi jobba på! 
Slutade tidigare idag så kunde äta innan jag åkte till stallet haha.
nej ska gå och äta något nu.. alltid gott med mat..
 
första dagen han kom till Håga

Risifrutti

Gjorde egen gjord risifrutti idag som var så himla god! Passar som frukost och mellanmål och är så enkel och göra! 1dl kokat ris , 1dl yoghurt (jag tog vanilj) lite vaniljsocker, 1msk kokosflingor och lite bär!


Dagens pass

Red ut idag i ca 50 min på banvallen. Kom ut typ vid 5 så det var lite mörkt men jag galopperade på och det gick bra ;) hans hov ser däremot lite konstig ut...den är liksom blå vid kronranden så ska fråga hovslagarn när han kommer på onsdag.


min helg

nej bilden vill inte vrida sig men aja. Litebiler från min helg då! På fredagen hade Lina födelsemiddag, på lördagen var vi hos jacke och jag och Anna red långritt. Igår red jag i ridhuset med mamma med lite bommar, käkade bufé sen på kvällen med Anna och vi såg filmen Ego! 
 

Hej på er!

Ska försöka mig på blogg.se nu... Får se hur det går fattar ingenting nu direkt men men. Den här bloggen är mest till för att skriva vad som händer med Cristo och med mig lite då hehe. 
orkar aldrig läsa långa presentationer så ska skriva lite kort om mig.
* Jag heter Caroline och är 16 år. Bor i mobbade uppsala och går första året på lundellska skolan. 
* Jag gillar mat, lite vänne rär helt ok och heestar
* Jag är fodervärd på Cristo som är en arabkorsning, han är söt.
* Är långskrångken bland mina kompisar och är iallafall inte ett fetto... ibland
* Ian somerhalder är min man. Han vet det bara inte än..
* Har en hund vid namn chessie och en hamster som heter Coco
 
som ni ser så älskar han mig...
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.