snabbt

skriver ett snabbt inlägg nu bara. Hade tydligen sovmorgon idag så var hemma och gjorde nada i 2 timmar. Hade en mattelektion och stac sen hem. Nu ska jga dra till stallet sen ska jag på middag hos en tjej i klassen som fyller år! 
Hoppträningen igår känndes så braså ska anmäla mig till Tierps tävling i 90 o 1m! woop wopp är taggad! ska hoppa med hackamoret då för han blir så lydig,känslig och bäst på det, iallafall på hemmaplan hehe. neä nu äre bråttom hörs sålänge bye! 
 
 

Gud vad jag älskar denna häst


åkern

red på åkern igår med mamma som hade kameran i högsta hugg! Kändes lite stel och jobbig i början och lite loj men antar att det blev lite bättre sen. Cristo har fått massa sår på högerfram vid kronan och massa skorpor typ under kotan fast på framsidan, aa jag suger på att förklara men det ser lite äckligt ut och vet inte vad det är sååå ska väl bara tvätta rent det och hålla det tort!? 
gud vad orginellt och nyinspererande jag skriver.. Aja en bums av bilder får ni
 

Det som kallas Nattetid

Var ute och red i stadsskogen i förrgår med Agnes Micklemträns som jag fick låna. Det är verkligen skitsnyggt men Cristo blev lite slängig med huvudet men skulle få testa fler gånger så :) Igår hade vi bara 2 lektioner så Tilda hängde med till stallet och fick rida lite. Sen hoppade jag upp red igenom lite och tog några språng. Han kändes faktiskt helt perfekt att hoppa! Kom in på allt bra och hoppade ett hinder som han hade krånglat med hur lätt som helst!


Olika bett

Har kommit på mig själv att jag har ridit med mycket olika bett nu på sistone. Hackamoret hoppar jag med nu och det känns bra! Han kan bli lite stark och krulla ihop sig men då tar jag bara upp huvudet. I torsdags gick det väldigt varierat från dåligt till riktigt bra. Fick till världens språng på sista oxern och kändes som Cristo plötsligt blev en 170 cm hög häst. Sen körde vi mycket kontroll på att länga och korta galoppsprång, skitbra träning.
Men tillbaka till betten. Fick testa Agnes D-ring bett igår när jag red ut men det var verkligen inget för Cristo... Innan det testa jag ett pee wee bett i dressyren, och det var verkligen något! Lugn och stabil kändes han. Ska fråga att få testa det igen. Så synd att de är så dyra bara.


Snart slut

Bara en dag kvar av sommarlovet nudå! Sommarlovet har faktiskt inte gått så fort tycker jag, tack o lov.. Meen nuu börjar skiten igen!


give me a reason to stay

Cristo fick vila idag, eller vi gick till ridhuset och sprang runt ett varv och stack typ. Det blev för jobbigt. Har varit på värsta sega humöret idag orkar inget verkligen. Men ikväll blire nog middag med Hanna ,anna , lina och adam. Måste passa på att vara lite social nu innan skolan!
 

programridningen

i söndags red en jag prgramridning på Akka LB:2. Tyckte det kändes bra fast smågrejer som man irretirar sig på efteråt. Domaren tyckte också att det såg trevligt ut överlag men vissa saker som behöver tränas mer på. SOm skritten t.ex. är Cristos svåraste gångart tycker jag. För han blir så spänd när man skrittar på korttygel, han liksom slappnar inte av riktigt. Och det sa domarn att de kommer dra ner på procenten. skjuter ut rumpan i vänstervarvet gör han också och ja lite andra grejer. Men det kändes bra iallafall!
 

nytt pannband

Nu kommer min skrutt att bli fin till alla träningar och tävlingar! swarovski pannband med varannan regnbågsstarss och varannan svart. Skitsnyggt tycker jag! Köpte det i Gävle på Ryttarstugan
 

Där rök den

Nu har lillpojken en fjordingman!


Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter en månad! Cristo har fått vila hos ägaren i 2 veckor oh i 2 veckor har jag kört i Gävle. Har vart riktigt roligt men känns skönt att vara på hemmaplan.
Planen jag har nu är att rida en Programridning på Akka den 11:e och ska leta efter någon hopptävling också