Milano!

Andra dagen i Milano med Anna och Julia och vi har shoppat, gått och ätit massor av god mat!




Grisen

Hade bara en lektion idag så stack hem o åt och sen vidare till stallet vid 2 tiden. Cristo var sååå grisig! Duschade av både honom och täcket. Sen gick jag med honom typ 20 min, betade lite och det första han gör är såklart att rulla sig direkt när han kommer ut igen... 
Tror inte att han accepterar sin färg som skimmel utan försöker vara brun ;)



Nya skossingar

Ove kom ut idag och skodde Cristo på morgonen , det gick bra jag fixade även allt och sen åkte jag och mamma till utvecklingssamtal. 
Åkte hem sen med Tilda och det blev sushi till lunch! Pluggar satan nu till ett svenska prov imorgon. 
På lördag åker jag till Milano med Anna hihihi så taggad! Kommer hem till tisdag och ska jobba ihop lite mooney! 

Fick den här bilden skickad igår från Josefin i stallet, så söt är han! 

Dampväder

Hoppträningen igår var både kanon och hemsk. Det regnade o blåste som tusan, och kunde inte ha ländtäcket på för det flög bara runt o cristo kicka/småbocka av det. Blev lite bättre när vi tog av det men han kändes väldigt dampig haha. Han visse liksom inte vart han skulle ta vägen av all energi så allt sprätte ut i bakbenen. Han var anars väldigt duktig o tog många fina språng. Övade på att hoppa sneda hinder rAkt fram och vi kom verkligen helt fel men han hoppa ändå! Gullehäst! Idag hade han lite träningsverk tror jag för han kändes lite stel. Tog bomrundan med några gånger upp och ned i klätterbacken. 
Imorgon ska han få ett ordentligt dressyrpass.
Slapp hämta lillskiten idag, han kom travande och var REN! 

Fart är kul

Var ute och galoppera milslingan igår. Tänkte testa att rida utan nosrem men var inte smartaste när han hade vilat dan innan och dan innan det så blev det en kortis hehe. Men han skötte sig och fick skylla sig själv när han ville springa snabbare, för då får han springa snabbt haha! Stretchade sen och han fick en snabb halsmassage=nöjd häst! 
Imorgon blire Hoppträning som gäller!



Söndag

Usch nu har det varit 2stycken som provridit Cristo, det kommer en till på onsdag... Det känns då hemskt att det går så fort, fast det är klart han är ju så söt så alla vill ha han ;). Idag var tanken att ta en mysig tur i perfekta vädret. Men det blåste mycket och vi red genom Hågaby med massor av bilar. Det tycker jag är mer läskigt än Cristo då haha men sen såg han en häst framför och då blev det power i skritten haha! Han var lite spänd o smådryg sen och han fick inte riktigt springa av sig heller... Mamma började klaga på att hon inte orka gå mer så slängde upp henne, cristo trampa på min tå innan så strumpan va äckligt blodig och ja det var inte min dag!

Ja ni ser ju hur ren han var också

hoppeli hopp

Hoppade igår för Karin och det gick bra! Cristo tyckte det var hur kul som helst och slängde med huvuet/ kicka lite. När jag tyckte att jag hade noll kontroll skrek karin BRA GALOPP! så ja det var typ bara att styra och hoppa som gällde. Han blev himla stark och saknade bettet lite där... Första gången i kombinationen är hemsk, andra gången är inte den vackraste heller men det blev iallafall bara ett galoppsprång. 
 
 
på slutet av passet hoppade jag även upp på en annans häst i gruppen. Den till vänster om cristo, Promise. Ägaren mådde inte så bra så jag tog några skutt på den och det var så kul! Ett galoppsprång kändes som en evighet och hindrerna såg så pluttiga ut, nej jag är riktigt tagg på storhäst även fast jag kommer sakna Cristo som in i helvete!
 
 

...

 Snart kommer jag nog att släppa min pojk... har klippt ihop massa filmer o bilder ifrån senaste tiden och ändå har jag massor jag skulle vilja lägga till men tycker jag fick den helt ok. Gjorde den bara i movie make, är så mycket lättare.

lurbo 6/10

åkte till Lurbo idag och red en 90 cm clear round. gick bra och vi kom hem med en rosett! Han var lite småtokig i början och fick knappt på sadeln men så fort jag satte mig i sadeln lugna han ner sig. Både ramridningen och framhoppningen flöt på. Sen på banan fick jag startsignalen på direkten och hann inte kolla på något hinder men det gick ju bra ändå ;)
 
 
 
 

Mystur

Skippade hoppträningen idag. Vill inte hoppa så tätt innan en tävling, så tog en mysig barbackatur i skogen med mamma. Tog in hästarna och har sen bubblat lite! Typ den enda höstdag som jag faktist har tyckt varit mysig...
Det motto jag lever på nu..


Lill lördag

Tog en mysig uteritt idag på nya vägen som gjorts.  Den var helt grym och kommer bli en favvorunda ;) typ 7km så inte för kort och inte för lång! Rullade på i en lugn galopp hela tiden och snurre vart nog lite trött efteråt!
 Har pluggat allt jag behöver och känner att ångesten börjar minska lite...