Clinic

Red ut en snabbis genom håga och en bit på galoppsträckan imorse då jag kom på att jag skulle på Tobbe Larssons clinic! Anna är ju så grym att hon gav mig o mamma biljetter som hon hade bokat för aslänge sen och den var ganska grym! Tog massa bilder som kommer lite senare.
"Ridpasset" gick iallafall bra och lite glädjeskutt blev det allt ;). Släppte ut honom naket för det var soligt o varmt☀


Minisemester

Tjeenare guuyz! Sitter på bussen hem ifrån kryssningen nu och saknar min pålle (min ända vän). Fick sitta vid barnbordet på middagen igår och fick nya homies! Fick massage imorse + bastu o bad. Men det bästa med hela resan måste nästan vara lunchbuffén och glassmaskinen... Godaste maten och jag hade fetaste skillsen med glassarna.


Loov

Första dagen på lovet och har fått gå upp tidigt för att rida med min fräsiga ponny och Anna! Skitmysig ridtur blev det i värme och står nu och köar in till en dagskryssning. Kommer hem imorrn precis innan intaget och då får nog Cristo vila :). Det hemskaste med hela lovet är nog att både Anna o Hanna är bortresta hela veckan....
Det blev iallafall en donken-date med bebo igår


Snart så..

Hade sista provet idag innan lovet men ska redovisa på onsdag på biologin.. När lovet kommer ska jag fan hålla igång! Är så grym så att jag har en iPhone nu och är inte lika mobbad längre så snart ska det bli bättre uppdatering!
Och Tilda om du läser detta så HEJ!


helu

heh kommer nog inte kunna blogga så mkt nu för det är så panikit i skolan! har prov imorgon, på måndag och redovisning på onsdagen. seeen är det lov!
de dagar jag inte uppdatera såg ut såhär för cristo :
söndag: hoppade i ridhuset. red över upphöjda bommar och ett räcke.
måndag: red ut på banvallen i 50 min. jättebra runda faktiskt! inget springande och en glad häst.
tisdag: han hade skurit upp ett sår precis ovanför hoven så han fick vila och jag tvätta såret.
igår longera jag i ridhuset och släppte honom med Viktor som även var där med Anna! hahah helt tråkiga hästar som bara stod o glodde på varandra...

Kanske?

Kristina skickade ett sms om att jag ska vara med på en distans clear round 21 april. Heeheh den ligger på 40 km och jag rider bara ut på typ 1 mil rundor... Men kan träna lite mer! Anna ska övertalas också att vara med


Gomorron

Uppdatering om pållen: i onsdags trimmade jag Cristo i ridhuset. Red barbacka och blev vit om arslet men Gud så fin han var! I torsdags red jag bomrundan på typ 30 min +så fick han galoppera av sig en bit! Igår gick jag med honom till akka och vände. Tog endå 40 min. Idag ska jag rida mil-rundan med Anna!
Blev inget i Bälinge igår så vi åkte till Viktoria och Viktoria som hade födelsedagsfest. Lite segt i början men sen kom Hanna med kåååmpisarna och då blev det lite mer sköj!
Ikväll har Hanna födelsedags middag som sannerligen kommer bli ypperligt trevligt.


leedig

Idag hade jag utvecklingssamtal som gick bra! Inga F -ämnen iallafall haha eller ja jag har ju kemiprovet snart så...har varit ledig resten av dagen och hunnit med massa jobbigt plugg och hesten då. Red mil-rundan på bara en timme (prick!!!) galopperade och trava mycket så han blev lite svettig efteråt. Första galoppen blev lite "FULLTÖSMEDVETSLÖS" och ja lite bock här och där. Men efter galnagalopppen var han lugn , låg och en bra galopp! yayjag har kontroll på min häst typ! Nej men traven var också väldig låg och han var riktigt fin de 3 sista km:en.
Imorgon är jag också ledig som sagt och ska hinna rida+plugga innan jag ska gå en runda med Anna på stan vid 3. Alla måste ju fylla år samtidigt liksom. Nej ska sova nu goodnatt mina 5 läsare! puss på er!
 
 
 
 
 
 
 

har nog inga hjärnceller kvar..

har pluggat kemi i 2 och en halv timme ikväll. så jävla vidrigt ämne och så fattar man inget. imorgon har jag iallafall utvecklingssamtal och är ledig resten av Dan och på onsdag är alla lärare på möte så det blir en till ledig dag! sen äre prov både torsdag o fredag men skitsamma.
juste igår hoppa jag lite i ridhuset med cristo och det gick helt ok! han fick jobba ordentligt med galoppen så idag var jag bara ute o gick med honom i en halvtimme.


orkar inte

Igår red jag till ridhuset för lite dressyr. Han har blivit starkare i munnen nu på sistone och man får kämpa som en galning för att få vänstersidan mjuk. Galoppen gick åt helvete med men allmänt så var passet bra. 
Sen påvägen hem så gick vi över en stor isfläck... Ena sekunden ligger jag halvt på halsen och han har störtat ner på knäna. Blev såklart skitnojjig och börja kolla om han var halt eller nått hehe. Så jag hoppa av och gick hela vägen hem. Han halta inget då och inget idag heller. Inte ens varm eller svullen var han, så jag antog att allt var som vanligt.
Så idag red jag ut med Anna på vår långrittrunda. Travade ganska mycket och han kändes som vanligt så vi körde några galopper också. Haha ett rejält bocksprång bjöd han även på idag! Men pro som man är så sitter jag ju kvar.
Släppte ut Cristo naken sen i hagen, nu när det ändå var sol och inte blåste nått så passa jag på. OCh kom precis hem nu från stallet för idag hade jag intag. Helt ensam med en kladdkaka och en hund blir jag nog ikväll om inte min kära vän Anna kommer !
gammal bild på ponyn!

Fuck

mitt dumma inlägg igår publicerades inte så säger lite snabbt att Anna-Felicia fick rida Cristo igår. Gick tydligen bra. Idag kände jag mig bättre så jag var i skolan och red ut en timme med Anna som sällskap efter det. Han var lite sprallig idag och körde med ganska så rejäla bocksprång ;) haha han tycker det är så kul att racea så när man ska stanna lite så blev det skutt istället haha!
det är så jobbigt nu i skolan när jag missa 1 vecka.. har förhör imorgon om två saker och två prov nästa vecka...
Anna skicka en söt bild på min fuling och sin pappa igår Hihi skitsöta !


närmare 40 är 37.5

Mår inte så mycket bättre idag heller... Har kollat på pretty little liars (det är såhär jag sörjer att vampire diaries har uppehåll nu i 2 veckor ) , hämtat några böcker från skolan och försökt börja med en biologigrej. Nu på kvällen har jag och mamma bakat lite iallafall så det händer något! Och mamma var även i stallet idag och mockade o fixade allt helt själv. Var tydligen ute och gick med Cristo i 20 min till och med haha!


någon som vill rida?

jag har börjat äta antibiotika och får inte vara i stallet på några dar. Tycker det är så synd nu när Cristo har blivit ordentligt igångsatt och nu har han fått stå nästan en hel vecka. Jag red idag ändå till ridhuset. travade och galopperade och kändes att han har fått stå. Lite stelare än vanligt, lite piggare och allmänt fjantig ... Sååååå vill någon vänlig person rida min arabis under några dar??


tjoho

mår liiiite bättre idag men stannade hemma ändå. igår skrittade jag cristo i 25 min med lite trav det var så himla blåsigt. Sen åkte nästan halva manen av (Hehe) när jag redde ut massa tovor. Seriöst så är hans man är hemsk.
idag har jag kollat på PLL hela dan och när jag åkte ut till stallet så mockade jag och mamma fick gå med Cristo i 40 min. Han var tydligen trippig hela tiden, lill ponnyn !