balla bilder

okej kan bli så att jag och Anna slår ihop till en blogg igen, vi jobbar på det.Men än så länge så vill jag bjuda på lite balla bilder ifrån lördags! Det var precis sol innan kameran åkte fram såklart men tyckte det blev fina ändå. Började att rida i repgrimma för att checka start o stopp. Kan vara bra liksom... Men det gick kanoners haha första galoppen tyckte han det var så kul att vara "helt fri" och var nära på nått bocksprång där men Cristo var snäll och lät mig sitta kvar ;).
Kan ge lite snabb info vad jag gjort och vad som kommer inom närmsta veckan.
Igår kom det ut en tjej som kände ägaren till Cristo och behöver en häst att rida på lördag på en prova på ritt. Tänkte först anmäla mig själv till den men ville hellre hoppa på lurbo dagen efter. Nu får Cristo göra båda två haha! Lina som hon heter ska rida på lördag denna vecka och jag kör en 90 cm clear round på lurobo. Det är båda lätta klasser så det ska inte vara något problem :)
idag var jag ledig så passade på och gick till akka för att känna av honom och ta några språng. Kändes jättebra, stannade dock på en oxer 2 gånger men hoppade den sen på en 8 och blev totalt typ 6 språng på samma hinder haha så nu jävlar är han inte rädd. 
Cristo får nog vila imorgon och på onsdag ska jag rida på nya slingan som komunen har fixat i skogen tänkte jag. Har hört att den är grym!
 
 
 

tierp

gick inge bra idag, vägra ut sig i båda klasserna.. Första klassen var det mitt fel, i andra tycker jag faktist att jag kan skylla på honom då jag red mycket bättre men men nätre lycka nästa gång

Photoshoot

HAr haft en snabbphotoshoot idag på stallet med Katja som hjälp! Tänkte ställa upp alla hästar och ta både kropps och huvud bilder men hann "bara" med fem stycken. Här är nåhra utav hästarna!
 
 
 

On the road again


Har varit lite död här på bloggen men har inte riktigt orkat... Cristo har haft mugg ett tag och han har varit lite varm i  benet så vi har tagit de lite lugnare. Men nästa vecka lär han vara fit for fight för Tierp! Och jag är helt frisk nu så känner mig taggad! 

Sjuk tjoho

Precis vad jag behövde nu till helgen... Öroninflamation, täpp och ont i halsen.. Cristo har fått vila 2 dagar nu och va inte med på Hoppträningen igår :( kaaanske kan rida nån kortis idag vi får se..
Taggar ändå till Tierp om 2 veckor, känns så sjukt länge sen! Bilden är från förra gången vi var där


Lite svårt att sova ..

Eftersom jag inte kan sova kan jag lika gärna skriva vad som hänt Här nu.
I måndags skoddes Cristo och skrittade en liten tur bara, igår ville jag testa om det gick att knoppa manen och han blev så sööt så! Red milslingan och höll högt tempo. Är sjuk idag så han fick vila men åkte dit för att mysa lite. Hoppas på att jag vaknar friskt så jag kan vara med på hoppträningen bara :(