Hemsk dag...

...det var igår. Först förlorade vi mot Katte, sen fick jag ett sms att jag hade glömt stänga grinden igår till hästarna så de hade tydligen rymt men ingen skada skedd, när jag kom hem så kändes det lite ont i ögat och blev bara värre i värre och nu har jag en vagel o ser ut som quasimodo...
Hoppträningen gick Dock bra och Kristina (Cristos ägare) kom och kolla! Jag har några filmer som jag tänkte lägga upp så fort mamma kommer hem.
Gjorde fysikprovet imorse och hade inga lektioner kvar sen så har gjort american pancakes och ätit melon.. Tröst...


Kampen!!

Red ut med Josefin i stallet igår på milrundan och barbacka också haha! Lite skav och svettigt Arsen fick jag leva med men men! Ska hoppa vid 8 idag för Karin woho!
Idag var det skrapan-kattekampen på studan och det var riktigt sköj! Okej vi förlora men nästa år då jävlar.


Iiiih


oppsi

Har bara en lektion idag och den är kvart i 2. Känns helt klart värt *host. Var iallafall fett hurtig och vakna ändå vid 7 och började göra scones haha. Kände mig som en hemmafru <3 
Stack till stallet sen för att mocka och pussa lite på ponnyn. Han fick vila idag lillingen för han gick hela förra veckan.
Och på söndag blir det clear round 85 cm på Frösåker ridklubb! Haha blev lite spontant sådär men ja, är anmäld och har transport fixad o klar så bara dags att tagga till!
Har tänkt att Cristos vecka kommer se ut såhär:
Måndag: trimma på banan i alla gångarter
Tisdag: Vila
Onsdag:rida ut
Torsdag: Hoppträna
Fredag: Rida ut/ dressyr
Lördag: rida ut / dressyr
Söndag: Clear round 85 cm
 
 
 
 

Mys

Var skit seg igår och ville typ bara sova när jag Kom hem. Haha men efter en timme var jag lite för hyper och tjata på Anna att hon inte skulle sova... Blev en spontan tripp till Håga för att träffa hela ligan! Vi sket i resten av folket och gick o gjorde en egen brasa. den.va.fett.grym. Satt där tills det blev ljusare och vandra sen hem o sov hos Anna.
Ska dra o ta in pållarna nu så bye bye!


Ny sadel

Sadelprovaren kom ju igår och fick med mig en "ny sadel". Den är typ asgammal men då är den redan inriden och skön ;) passa bra på Cristo och för mig.
Tog premiärturen idag! Skulle egentligen hoppa men när jag kom till banan bygga de fram till morgondagens terrängtävling... Skitdrygt men red ut istället. Han kändes väldigt seg idag, hoppas att det är för han släpptes på lite gräs och kanske busar mer för orkar inte med om det är nått fel på pållen.


nu drar jag

HAr precis haft nationella och får hoppas på det bästa men gick väl inte kanoners.. ähhskitsamma nu är det gjort iallafall! Ska gå o hämta hunden nu sen drar jga till stallet för att möta kristina och Lena som ska prova ut mina sadlar. Cristo går i en gräshage nu förresten och ska gå där typ 2 veckor sen släpps han på bete!
Lite bilder vi knäppte igår : 
 

Ingen vet varför jag är badass som fortfarande är uppe

Har matte nationella imorgon och efter det har jag bara ett fysikprov o labbprov kvar!! Snart sommarlov taggish dåå
Igår var jag hurtig o sprang och red dressyr + lite bommar. Idag red jag på hacket till klätterbacken med Anna. Körde 5 ggr upp-ner. Sen red vi bomrundan hem. Cristo var låg och fin hela tiden! Släppte även ut honom i en gräshage medans jag mocka , hihi han blev glad


Grymt

Då har vi varit på semifinalen då och det var fett grymt! Sverige var så grymma att vi vann hela skiten ju så det var lite skoj att ha sett en semifinal live liksom ;) Cristo fick vila både fredag och lördag och på söndag red jag ut med Anna i ösregnet. Idag red jag ut lite längre med Agnes. Vi red först till stadsskogen och sen galopperade vi ett varv runt där som var typ 4km. Skitjobbigt men skitbra var det! Cristo blev riktigt svettig men spolade av honom och beta typ en halvtimme så han var nöjd endå. Imorgon blire väl dressyr eller markarbete tror jag.


This is the night

Woooop!! Sitter i bilen nu med Anna påväg till Stockholm för att se semifinalen i hockey !! TAGGA TAGGA TAGGARÅÅ.
Jag o Anna ska sova i Annas lägenhet under natten själva så det kommer bli så jäkla grymt!


movietime

Här är filmen från igår! Mamma filmade bara den sista rundan men alltid nått ;) 
 

hoppetoss

Kvällens hoppträning är jag faktist nöjd med! Cristo var mycket spring dock i början men i slutet var det mer power! Hoppade en bana med många sväner för attträna att byta galopp. Första rundan gick väl halvdant men andra gick jättebra! Inga kråkhopp och ett stort sug till hindrerna. Pållen tycker det är skoj och han stanna bara på lådorna i böjan en gång och då var det mitt fel. 
blev ett litet konstigt språng hehe
 
    Tyckte bilden va lite cool. Lite ful ja. men lite ball
 
film får ni imorgon!

Hoppträning

Vi taggar hoppträning ikväll nudå!!ska få mamma o filma eller fota lite så lägger ja ut det imorgon eller senare ikväll.


This is the moment

Skulle haft nationella engelska idag men hade strömavbrott på skolan så det blev inställt. Matteläraren var sjuk så sket i tyskan och åkte till stallet. Red ut på hacket idag på milrundan och galopperade mest. Skrittade de sista 2km så det drog väl ut på tiden men 1 mil på 50 min var inte så dåligt ;)
Har pluggat satan med Sam nu också


Can't hold us

Äntligen är idrottsuppgiften inlämnad o klar! Bara tagga till provet till torsdag då woop!
Red dressyr i ridhuset idag vilket gick kanoners! Trodde han skulle vara seg i munnen och stel men nejdå han var så fin så och tränade mycket uppridning på medelinjen och avsaktningar från galopp. Han blir lite vinglig när han ska ridas rak men det tar sig. Måste tänka på att inte luta mig framåt och sitta ordentligt!!!!!


sadelprovare

woho ny vecka och bara 29 dagar kvar till sommarlovet nuudå! Inte långt kvar hehe! Slutade tidigare idag för andra delen av klassen hade muntligt nationella i engelska och jag har det imorgon istället. Håller på med Idrottsträningsprogram också som ska var inlämnad imorgon.. Och snart sätter jag mig vid samhällsboken (smart chey)
Cristo fick beta i en timme typ idag sen tillbaka in i hagen igen. Anstängande dag för stackarn. IMorgon rider jag antagligen ut och dundrar i skogen eller dressyr. 
Har även avanmält mig i helgen till Upks tävling :( jättesynd men jag och Anna ska göra en skojsigare grej istället ;). 
Har även bokat in sadelprovare nästa torsdag halv 5 för att kolla om dem han har ligger bra och kanske hittar någon ny. Kristina ska även komma och va med en stund innan så det bli kul och träffa henne igen!

when i say jump you say how high

ska börja hoppa för karin på torsdagar nu och 

Godnatt

Gick till skolan idag och kände mig mycket bättre! Tyvärr så har jag kurskemiprov imorgon så har pluggat nonstop idag. Hästen fick vila men imorgon ska han få en ordentlig uteritt! Och på torsdag är det hoppträning för Karin , ska bli skoj det!


anmäld t

Anmälde mig nyss till 85 cm i UPK! För4st kunde jag inte för mamma inte var hemma men visade sig att hon kunde byta arbetsdag så nu taggar vi till den 19:e!

Det går bra nu

var ju på min kusins konfirmation i helgen nere vid vadstena och kom hem igår på kvällen. När jag skulle sova kände jag att jag hade ont i magen och vred mig hela natten. Har fortfarande illamående känslan kvar så jag stanna hemma idag. Får göra matteprovet nästa vecka kanske istället..
tror jag blir bättre tills eftermiddag så jag kan åka till stallet bara!
Bilder från igår
me och mori
posande hunden
 
 
 

In da bil

Sitter i bilen nu påväg neråt till Borensberg och ska vara där över helgen. Snälla Flisan tar hand om min bäbisponny både dagarna! Nu gäller det att plugga satan till kemi kursprov på onsdag (snälla döda mig innan det ..)


Valborg

Har missat lite och uppdatera här så får väl göra det nu. Med Cristo har jag inte gjort mer än att rida ut typ.
Sen har det varit Valborg som blev ganska bra ändå. Gick med Anna vid lunch och mötte da booys och sen vandra vi vidare till pizzerian<3 drog ner till stan, mötte Hanna o Mickan o Vendela, drog till ekonomikum , gick tillbaka till pizzerian och tog en middag där igen(vadå feta) stack till en bajs grej i Storvreta och åkte ganska snabbt därifrån till ett rejv i sten Sture . Typ så såg min dag ut. På Finalborg grillades det marshmallow med vårt balla gääng !


dressyrträning

Åhh hade en fett bra dressyrträning idag för Anne! Riktigt jobbigt var det men då gör man väl rätt ;) galoppfattningar tränade vi mycket på och han var så förbannad i början men sen blev det riktigt bra faktiskt! Gjorde lite övningar för skänken också som var lite svåra för honom så det ska vi hem o öva på! Får se om jag är med i Annes hoppgrupp på tisdag eller om jag får plats i Karins på torsdag. Kanske ska boka in en till tävling om 2 veckor....
Iallafall så tar bästa Anna hand om Cristo i helgen för jag ska ner på min kusins konfirmation , alla antecknar antar jag....


Linn & Josefine

har bombat med massa bilder på Linn och Josefine från tävlingen i söndags och nu kommer alla!
de första här och på Linn o Aramis som kom 2:a!
hehe och ett litet failhopp
Och Josefine med Geilsli