clear round

Vaknade vid 6-tiden idag och var vid stallet strax före 7. Transportskydd hade vi paniklånat av Anna kvällen innan, och precis innan vi skulle åka iväg hittade vi inte sadelgjorden. Så vi fick paniklåna en av Agnes,,, 
Pannband och schabraket är från Anna och hästen är ju också lånad.. så det ända vi ägde var typ nosgrimman och sadeln haha.
Clear round 85:
framridningen var inte bra alls. Det var på en gräsplätt som var blöt av regnet igår och jag red mest fram på framhoppningen. Han hoppa på bra på framhoppningen men kom lite väl nära hindrerna hela tiden. Stark i munnen va han också.
Själva rundan är jag inte alls nöjd med. Red skitdåligt hade för dålig galopp, skulle ha drivit mer och rättat på mig mer före hinderna. Han fick lite ponnygalopp hela tiden. En vägran på 2:a och 3:e hindret som var lite surt men på tvåan hade han dålig galopp och bytte till korsgalopp precis innan, och på trean kom vi helt snett så det var nog bra att han stannade.
Fick totalt 8 fel + tidsfel (gjorde en omstart)
Omstart 85:
Kändes mycket bättre med galoppen men fortfarande inte bra. En rivning på 7:e hindret där han tog ett extra galoppsprång inpå. ja ni får se på filmen...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback